C.G.Catalunya
  Noticies

HEM ACABAT LA TEMPORADA INDIVIDUAL
C.G.CATALUNYA el 14-01-2011, 14:44 (UTC)

Amb el Campionat d’Espanya celebrat a Saragossa del 21 al 27 de juny on han participat la Raquel Santos, l’Ainoa Martínez i la Judith Lizana hem finalitzat la temporada individual.

Les gimnastes del club han aconseguit uns resultats excel·lents en una de les millors temporades del club.

Els millors resultats es van obtenir en les diferents finals de la Copa Catalana on les nostres gimnastes es van classificar:

Olivia Marsella, aleví N-II 15a

Cal destacar també els bons resultats obtinguts també a les fases prèvies a la final:

2ª Fase CCEE Vilanova del Camí 10 d’abril de 2010

Nora Reyes 12a, Luna Marsella 13a, Paula Sanz 14a, Júlia Saura 5a, Laura Pérez 8a, Aida Gomez 10a, Olivia Marsella 11a, Marina Bagen 3a, Kristine Baramy 6a.

LA SETMANA QUE VÉ LA CARLA VIZUETE ENS REPRESENTARÀ A BENIDORM
C.G.CATALUNYA el 28-06-2010, 14:25 (UTC)
 El passat cap de setmana 21 de març es va celebrar la 1a Fase de Copa Catalana Individual a Torrefarrera, on el Club Gimnàstic Catalunya va estar representat per 9 gimnastes i 3 d’elles es van endur medalla.

Carla Vizuete López a la categoria aleví N-VII, va participar al Campionat de Catalunya de Base, classificatori per al Campionat d’Espanya de Base que es celebrarà del 22 al 25 d’abril a Benidorm. Va finalitzar en 2a posició i la setmana que vé representarà al club al Campionat d'Espanya.

EL CLUB SEGUEIX AMB BONS RESULTATS
C.G.CATALUNYA el 28-06-2010, 14:20 (UTC)
 Aquests últims caps de setmana les gimnastes del club han participat a la 1a Fase del CCEE, al Trofeu Interclubs de Montgat i als Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Els resultats en aquestes competicions han estat molt positius.

- Paula Sanz 18a

HEM COMENÇAT LA TEMPORADA AMB UNS RESULTATS FANTÀSTICS!
C.G.CATALUNYA el 28-06-2010, 14:16 (UTC)
 El passat cap de setmana 28 de febrer es va celebrar la 1a Fase de Copa Catalana Individual a Andorra, on ens van representar 10 gimnastes i 4 d’elles es van endur medalla!

Degut a la alta participació de gimnastes en totes les categories i nivells la competició va durar tot el dia. Les gimnastes del club es van classificar en les següents posicions:

- Sara Matas, junior N-V 19a

Cal destacar també la recent participació de la Carla Vizuete al provincial de Base de Barcelona on fa finalitzar en 5a posició. Les gimnastes del club també van participar al Trofeu ciutat de les Roses a Sant Feliu de Llobregat on Noelia Castilla va ser 1a, M.Carmen Torres 2a, Judith Lizana 1a i Sara Matas 8a.

FESTIVAL DE NADAL 2009
C.G.CATALUNYA el 30-01-2010, 22:31 (UTC)
 El 12 de desembre va tenir lloc al Pavelló Municipal de Sabadell el Festival de Nadal del C.G.Catalunya

A la trobada hi van participar les EEM Pavelló Municipal, Pavelló Sud, la Romànica, Creu Alta, el CEIP Miquel Martí i Pol, CEIP Torreguitar, CEIP Concòrdia, CEIP Escola Municipal la Sínia, CEIP Creu Alta, CEIP Can Rull, CEIP Joanot Alisanda i els grups de competició del C.G.Catalunya

Tots els grups van fer una exhibició amb coreografies relacionades amb l'hivern i el Nadal i per finalitzar el dia ens vam fer una fotografia de grup desitjant-nos BON NADAL!!!

FINAL COPA CATALANA
C.G.CATALUNYA el 04-01-2010, 00:04 (UTC)
 El passat dissabte 28 de novembre es va celebrar a Sant Feliu del Llobregat la final de la Copa Catalana de conjunts on vam participar amb dos conjunts i una gimnasta a la Sel•lecció Catalana de Gimnàstica Rítmica.

El conjunt aleví format per Laura Hidalgo, Anna Hidalgo, Carla Rodríguez, Andrea Camino, Ariadna Sallés i Ariadna Muñóz va competir amb un original exercici de 3 cèrcols i dues mans lliures que es va endur les millors notes de tota la categoria i les va proclamar campiones de la Final de la Copa Catalana. Les petites de l’entitat ja s’havien endut medalla a les fases prèvies i van demostrar altra vegada el seu gran nivell.

També va participar el conjunt juvenil format per Noelia Castilla, Helena Raya, M.Carmen Torres, Elisabeth Collado i Elisabeth Pons. Les grans de l’entitat van competir amb un complicat exercici de maces i cèrcols amb música de Michael Jackson que va rebre molt bona puntuació i les va col•locar en tercera posició a molt poques dècimes de la plata.

Cal destacar també la classificació per al Campionat d’Espanya Absolut a Valladolid d’Amalia Mali gimnasta del C.G.Catalunya que actualment entrena amb la Sel•lecció Catalana de Gimnàstica Rítmica, equip que va obtenir la 1ª posició a la seva categoria i que entrena al CAR de Sant Cugat.